Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: verdures al wok

Com fer verdures al wok?

La ecoxef Mireia Anglada t’ensenya a cuinar verdures amb una cocció ràpida i sana que manté intactes les seves propietats, pas a pas:
  1. Talla les veduras a tires.
  2. Escalfa la paella, i quan estigui ben calenta afegeixes l’oli i de seguida les verdures per ordre de cocció: ceba, pastanaga, pebrot, bolets, mongetes verdes.
  3. Barreja bé i afegeix un rajolí de salsa de soja.
  4. Empolvora amb llavors.
És important escalfar el wok sense oli per evitar que es cremi.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: tallar ceba

Vols aprendre a tallar la ceba per fer un sofregit?...

  • Tècniques de cuina

Tèniques de cuina: cocció carbassa

Vols aprendre a preparar una carbassa al forn? Talla-la a...

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: pickles

Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...