Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: verdures al wok

L’ecoxef Mireia Anglada t’ensenya a cuinar verdures al wok amb una cocció ràpida i sana que manté intactes les seves propietats.

La cuina al wok té els seus orígens a Àsia. El wok és una paella rodona i bombada en el fons. La grandària mitjana sol ser de 30 cm de diàmetre. El material del qual sol estar feta és d’acer, ferro colat o alumini.

Al wok es fan nombrosos plats de diverses formes: verdures, fideus, arròs, peix, carn, etc. Es pot fregir, bullir, cuinar al vapor o fer guisats, encara que els saltats és la forma de cocció més utilitzada.

Descobreix els secrets que l’ecochef Mireia Anglada ens revela sobre aquest tipus de cuina saludable, ràpida i sana.

Com fer verdures al wok?

  1. Talla les vedures a tires.
  2. Escalfa la paella, i quan estigui ben calenta afegeixes l’oli i de seguida les verdures per ordre de cocció: ceba, pastanaga, pebrot, bolets, mongetes verdes.
  3. Barreja bé i afegeix un rajolí de salsa de soja.
  4. Empolvora amb llavors.

És important escalfar el wok sense oli per evitar que es cremi.

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta tècnica de cuina a la botiga en línia de Veritas.

Descobreix més tècniques de cuina.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: tallar ceba

Vols aprendre a tallar la ceba per fer un sofregit?...

  • Tècniques de cuina

Tèniques de cuina: cocció carbassa

Vols aprendre a preparar una carbassa al forn? Talla-la a...

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: pickles

Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...