Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: tallar fonoll

Com tallar el fonoll?

L’ecochef Mirea Anglada t’ho ensenya pas a pas:
  1. Talla les tiges i utilitza les fulletes verdes per aromatitzar o per donar color al plat.
  2. Amb l’ajuda d’un pelador, pela el fonoll. Sobretot, assegura’t que no quedin taques i que la pell no estigui arrugada.
  3. Talla’l per la meitat i després torna a tallar-lo a trossos.
  4. Pots escaldar-lo o menjar-lo cru.
És ideal per acompanyar els llegums, i pot afavorir una bona digestió!

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: pickles

Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: cocció xiitake

Com cuinar el xiitake perquè sigui un gran aliat del...

  • Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: tallar ceba

Vols aprendre a tallar la ceba per fer un sofregit?...

  • Tècniques de cuina

Tècnica de cuina: verdures al wok

Com fer verdures al wok? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya...