Tècniques de cuina
Tècniques de cuina: tallar fonoll
Com tallar el fonoll?
L’ecochef Mirea Anglada t’ho ensenya pas a pas:- Talla les tiges i utilitza les fulletes verdes per aromatitzar o per donar color al plat.
- Amb l’ajuda d’un pelador, pela el fonoll. Sobretot, assegura’t que no quedin taques i que la pell no estigui arrugada.
- Talla’l per la meitat i després torna a tallar-lo a trossos.
- Pots escaldar-lo o menjar-lo cru.
Contingut relacionat
- Tècniques de cuina
Tècniques de cuina: pickles
Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...
- Tècniques de cuina
Tècniques de cuina: cocció xiitake
Com cuinar el xiitake perquè sigui un gran aliat del...
- Tècniques de cuina
Tècnica de cuina: tallar ceba
Vols aprendre a tallar la ceba per fer un sofregit?...
- Tècniques de cuina
Tècnica de cuina: verdures al wok
Com fer verdures al wok? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya...