Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
El llevat nutricional caracteritza perquè té gust de formatge i es pot incorporar a tota mena de receptes. Afegeix-lo a amanides, patés, arrossos, pastes…!
És una forma inactiva de llevat que s’obté a partir de la fermentació de la melassa de sucre de remolatxa o de canya. Posteriorment, se sotmet a un procés d’assecatge i pasteurització. El resultat és un aliment ric en proteïnes vegetals d’alta qualitat i amb un elevat contingut en fibra, vitamines i minerals.
El llevat nutricional d’El Granero Integral és ideal per incorporar als teus plats preferits i la perfecta alternativa al formatge en les dietes veganes i en els casos d’intolerància als lactis.
És el substitut ideal del formatge ratllat en multitud de receptes, però recorda escampar-lo abans de servir i no el gratinis al forn perquè es podria tornar amarg. També el pots afegir, amb l’objectiu de potenciar els gustos, a formatges o patés fets a base de llavors o fruita seca remullada; empolvorar qualsevol amanida, o fer-lo servir per realçar una vinagreta, dos casos en què combina molt bé amb mostassa. I si t’agrada fer els teus propis pans i pastissos, no dubtis a incorporar-ne una petita quantitat, sempre amb moderació.
Prova d’utilitzar-lo en purés espessos de tubercles (patata, moniato, iuca) i obtindràs una mescla similar al formatge cremós per dipejar. Has de triturar els tubercles un cop cuits i afegir-hi una mica d’aigua, suc de llimona, all, sal, pebre i llevat nutricional, que serà l’encarregat d’aportar-li el seu sabor característic. Igualment, no dubtis a fer-lo servir per acompanyar cereals –proporciona una gran cremositat als risottos, per exemple– o barrejar-lo amb la massa de creps o blinis.
A més d'estabilitzar el colesterol i regular les funcions intestinals,...
L'herba de blat són brots tendres de la llavor de...
Elaborada amb farina de blat de moro, la polenta et...
La umeboshi és una pruna japonesa considerada per la macrobiòtica...