- Tècniques de cuina
Polenta – Tècniques de cuina
Elaborada amb farina de blat de moro, la polenta et...
- Tècniques de cuina
Umeboshi – Tècniques de cuina
La umeboshi és una pruna japonesa considerada per la macrobiòtica...
- Tècniques de cuina
Herba de blat – Tècniques de cuina
L'herba de blat són brots tendres de la llavor de...
- Tècniques de cuina
Llavors de lli moltes – Tècniques de cuina
Les llavors de lli són molt riques en omega-3, uns...
- Tècniques de cuina
Blat i espelta en gra – Tècniques de cuina
Sans, sabrosos i nutritius, blat i espelta en gra es...
- Tècniques de cuina
Albergínia – Tècniques de cuina
L’albergínia és una hortalissa molt antioxidant a causa de la...
- Tècniques de cuina
Psyllium – Tècniques de cuina
A més d'estabilitzar el colesterol i regular les funcions intestinals,...
- Tècniques de cuina
Agar agar – Tècniques de cuina
La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar a la cuina...
- Tècniques de cuina
Llenties – Tècniques de cuina
La xef Mireia Anglada et descobreix dues tècniques de cuina...
- Tècniques de cuina
Arròs integral rodó – Tècniques de cuina
L’arròs integral rodó és un carbohidrat de molt bona qualitat....
- Tècniques de cuina
Arròs basmati – Tècniques de cuina
L’arròs basmati és un bon aliat de la salut intestinal,...
- Tècniques de cuina
Seitan – Tècniques de cuina
El seitan és una proteïna vegetal molt versàtil a la...
- Tècniques de cuina
Soja texturitzada – Tècniques de cuina
La soja texturitzada és una proteïna vegetal que es pot...
- Tècniques de cuina
Amarant – Tècniques de cuina
L’amarant, un cereal amb un alt percentatge en proteïna. A...
- Tècniques de cuina
Carxofa – Tècniques de cuina
La carxofa és un dels vegetals típics de la primavera...
- Tècniques de cuina
Tofu – Tècniques de cuina
El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la...
- Tècniques de cuina
Miso blanc – Tècniques de cuina
El miso blanc és un condiment alcalinitzant imprescindible per a...
- Tècniques de cuina
Farina de cigrons – Tècniques de cuina
Farina de cigrons, sense gluten i molt rica en calci....
- Tècniques de cuina
Bròcoli – Tècniques de cuina
El bròcoli és un superaliment amb propietats antioxidants, ric en...
- Tècniques de cuina
Ou – Tècniques de cuina
L’ou és un dels aliments més complets que existeixen. Conté...
- Tècniques de cuina
Cúrcuma – Tècniques de cuina
La cúrcuma, una espècia antiinflamatòria i antioxidant. Descobreix com incorporar-la...
- Tècniques de cuina
Azukis – Tècniques de cuina
Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals molt apreciat...
- Tècniques de cuina
Polenta – Tècniques de cuina
Polenta, un cereal sense gluten fàcil de digerir. Descobreix com...
- Tècniques de cuina
Xia – Tècniques de cuina
Xia, una llavor amb un alt contingut en omega-3 i...
- Tècniques de cuina
Enciam de mar – Tècniques de cuina
Enciam de mar, un alga amb propietats antioxidants, a més der...
- Tècniques de cuina
Tempeh – Tècniques de cuina
Tempeh, un llegum fermentat molt ric en proteïnes. S’elabora a...
- Tècniques de cuina
Mill – Tècniques de cuina
El mill és un cereal ideal per al sistema nerviós....
- Tècniques de cuina
Oli de coco – Tècniques de cuina
Oli de coco, un greix saludable que accelera el metabolisme....
- Tècniques de cuina
Cigrons – Tècniques de cuina
Cigrons, un llegum amb un alt contingut en calci. La...
- Tècniques de cuina
Kale – Tècniques de cuina
Kale, un vegetal amb alt percentatge en proteïnes. A més,...
- Tècniques de cuina
Llenties vermelles – Tècniques de cuina
Llenties vermelles, un llegum sense pell que resulta ideal per a aquelles persones...
- Tècniques de cuina
Kuzu – Tècniques de cuina
Kuzu, una arrel que actua com a gran regenerant del...