Ara a Veritas

T’esperem en una nova Trobada de Braços

El divendres 21 de desembre tens l’oportunitat de fer alguna cosa genial, salvar centenars de vides amb nosaltres! T’esperem en una nova Trobada de Braços. T'esperem en una nova trobada de braços - Veritas Cada dia es necessiten, només a Catalunya, 1.000 donacions de sang per atendre els malalts dels hospitals. En aquesta edició esperem aconseguir l’objectiu de 70 donacions, un gest altruista que segur que ajudarà a millorar la vida d’altres persones.

T’esperem en una nova Trobada de Braços

Després de l’èxit de l’edició passada, Veritas i el Banc de Sang de Catalunya engeguem una nova Trobada de Braços.

Apunta-t’ho al calendari

Què: donar sang Quan: divendres 21 de desembre, de 10 h a 19 h. Reserva hora per evitar cues. On: Terra Veritas (C/ Diputació, 239-247, 08007 Barcelona)

Per què donar sang? Totes les donacions de sang se separen al laboratori per obtenir tres productes diferents: glòbuls vermells, plasma i plaquetes. Per això, una única donació de sang pot beneficiar tres persones diferents!

Puc donar?

  • Si tens entre 18 i 70 anys, peses més de 50 quilos i et trobes bé de salut.
  • Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre.
  • Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.
  T’esperem amb un deliciós refrigeri Veritas i un val de 5 € per comprar productes al seu supermercat! I si no pots venir a Terra Veritas, vés igualment a donar sang o plasma a qualsevol centre de donació i publica una foto a les teves xarxes amb el hashtag #ElMónQueVols i etiqueta @supermercadosveritas

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Apostem per la salut i el benestar

Apostem per la salut i el benestar de les persones...