Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits

Lleuger, suau, cremós i saborós. Així és aquest paté vegetal que resulta una opció ideal per picar entre hores o preparar un aperitiu o un sopar fred. La dolçor i la fermesa del tomàquet kumato li donen el contrapunt adequat. Gaudeix d’aquestes delicioses torrades que et proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits - Receptes - Veritas

Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits

Ingredients:

Elaboració:

  1. Rosteix les pastanagues i els grans d’all al forn durant 30 minuts a 180 °C.
  2. Enforna les ametlles durant 2-3 minuts o salta-les en una paella.
  3. Col·loca les pastanagues i els alls rostits, les ametlles torrades, un raig d’oli d’oliva, sal i pebre al processador d’aliments i tritura-ho fins a obtenir una barreja homogènia.
  4. Unta el paté vegetal en un parell de llesques de pa integral, col·loca-hi damunt unes rodanxes de tomàquet i posa-ho al forn durant 8-10 minuts.
  5. Serveix les torrades calentes amb un rajolí d’oli i decora-les amb orenga, llavors de lli i ruca fresca.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.