Receptes
Torrades de moniato amb toppings
Veritas Food Plans, elaborat per la dietista integrativa Glenn Cots.
Deixar de menjar farines és complicat. Sobretot, quan s’està acostumat a acompanyar tots els plats amb pa o a esmorzar torrades. Una bona alternativa poden ser aquestes torrades de moniato que, a més, són molt fàcils de preparar. Pots fer-les a la torradora o al forn i afegir-hi els toppings que més t’agradin. El moniato destaca per ser un aliment alt en carbohidrats saludables. És molt ric en provitamina A i per això ideal per a la salut visual, la pell i el desenvolupament ossi, i també té poder antioxidant.
Gaudeix d’aquesta recepta del pla per perdre pes de 
Torrades de moniato amb toppings
Ingredients:
Ingredients per al topping de crema d’ametlles i plàtan:
- 1 cullerada sopera de crema d’ametlles
- ½ plàtan
- 1 polsim de canyella
Ingredients per al topping de ricotta i nabius:
- 1 cullerada sopera de formatge ricotta
- 1 cullerada sopera de melmelada de fruites vermelles
- 1 grapat de nabius
Ingredients per al topping d’alvocat i salmó:
- ½ alvocat
- 1 rodanxa de salmó fumat
- 1 raig de suc de llimona
- Anet fresc
Elaboració:
- Pela el moniato, treu-ne els extrems i talla’l a làmines.
- Torra les làmines a la torradora o al forn.
- Col·loca les torrades de moniato en una superfície i prepara-les amb els diferents toppings.
- Torrada amb crema d’ametlles i plàtan: unta crema d’ametlles sobre el moniato, col·loca les rodanxes de plàtan i escampa-hi per sobre la canyella.
- Torrada de ricotta i nabius: col·loca el formatge ricotta de base, afegeix-hi la melmelada de fruites vermelles i els nabius.
- Torrada d’alvocat i salmó: unta l’alvocat picat a la torrada i esprem-hi llimona, afegeix-hi el salmó trossejat i decora-ho amb anet fresc.
Contingut relacionat
- Receptes
Torrades amb paté vegetal i tomàquets rostits
Lleuger, suau, cremós i saborós. Així és aquest paté vegetal...
- Receptes
Crema dolça de moniato i poma
Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per...
- Receptes
Boletes de pastanaga
Boletes de pastanaga recomanades per la foodblogger Alba Niubo. Pren...