Receptes
Torró vegà de xocolata cruixent
Una recepta facilíssima perquè gaudeixis d’un saludable torró vegà de xocolata fet a casa. La quinoa inflada li dona un toc cruixent i les ametlles li aporten un extra de nutrició, gracies a la seva riquesa en proteïnes, fibres, vitamines i minerals.

La quinoa és un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor. A més, resulta un aliment indispensable en el rebost dels celíacs, ja que no conté gluten.
Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie boggie
Torró vegà de xocolata cruixent
Ingredients:
- 200 g de xocolata negra 80% de cacau
- 80 g d’ametlles crues
- 1 y 1/2 tasses de flocs de quinoa inflada
- 3 cullerades de crema d’ametlles
- 2 cullerades d’oli de coco
- 1 cullerada petita d’extracte de vainilla
- Un pessic de sal rosa
Elaboració:
- Fon la xocolata al bany maria amb l’oli de coco.
- Quan estigui fosa, afegeix-hi l’extracte de vainilla, el pessic de sal rosa i la crema d’ametlles.
- Barreja-ho molt bé fins que tots els ingredients estiguin ben integrats, retira-ho del foc i deixa que s’entebeeixi durant 5 minuts.
- Incorpora-hi els flocs de quinoa i les ametlles senceres, remena-ho acuradament i aboca-ho en un recipient rectangular o un d’específics per a torrons.
- Espera que es refredi completament i posa el torró a la nevera fins que adquireixi una consistència sòlida.
Contingut relacionat
- Receptes
Bombons de xocolata, menta i azukis
El resultat de la combinació de la xocolata negra amb...
- Receptes
Pannacotta amb beguda d’ametlles
Pannacotta, unes postres tradicionals italià molt original i vistós, fàcil...
- Receptes
Tronc de Nadal
Tronc de Nadal; un clàssic de la nostra rebosteria i...
- Receptes
Polvorons vegans de xocolata
Polvorons vegans de xocolata, una alternativa als polvorons tradicionals per...