Receptes

Torró vegà de xocolata cruixent

Una recepta facilíssima perquè gaudeixis d’un saludable torró vegà de xocolata fet a casa. La quinoa inflada li dona un toc cruixent i les ametlles li aporten un extra de nutrició, gracies a la seva riquesa en proteïnes, fibres, vitamines i minerals.

Torró vegà de xocolata cruixent - Receptes - Veritas

La quinoa és un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor. A més, resulta un aliment indispensable en el rebost dels celíacs, ja que no conté gluten.

Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie boggie

Torró vegà de xocolata cruixent

Ingredients:

Elaboració:

  1. Fon la xocolata al bany maria amb l’oli de coco.
  2. Quan estigui fosa, afegeix-hi l’extracte de vainilla, el pessic de sal rosa i la crema d’ametlles.
  3. Barreja-ho molt bé fins que tots els ingredients estiguin ben integrats, retira-ho del foc i deixa que s’entebeeixi durant 5 minuts.
  4. Incorpora-hi els flocs de quinoa i les ametlles senceres, remena-ho acuradament i aboca-ho en un recipient rectangular o un d’específics per a torrons.
  5. Espera que es refredi completament i posa el torró a la nevera fins que adquireixi una consistència sòlida.

Contingut relacionat

  • Receptes

Bombons de xocolata, menta i azukis

El resultat de la combinació de la xocolata negra amb...

  • Receptes

Pannacotta amb beguda d’ametlles

Pannacotta, unes postres tradicionals italià molt original i vistós, fàcil...

  • Receptes

Tronc de Nadal

Tronc de Nadal; un clàssic de la nostra rebosteria i...

  • Receptes

Polvorons vegans de xocolata

Polvorons vegans de xocolata, una alternativa als polvorons tradicionals per...