Ara a Veritas

Torrons artesanals elaborats al nostre obrador

Aquest Nadal gaudeix de les nostres tres varietats de torrons artesanals fetes amb els millors ingredients ecològics i molt equilibrades des del punt de vista nutricional.

Els elaborem de manera artesanal, lenta i reposadament, sense sucres refinats ni additius químics.

Torrons artesanals elaborats al nostre obrador - Veritas

Els nostres torrons són un exemple magnífic de com amb pocs i senzills ingredients és possible aconseguir un producte perfecte.

Estan inspirats en les receptes tradicions i seleccionem acuradament la matèria primera ecològica de proximitat, com l’apreciada ametlla Marcona, l’aroma i l’oli de la qual són essencials per aconseguir un bon torró.

Així mateix, rebutgem els greixos hidrogenats i els sucres refinats i només fem servir sucre integral de canya, que conserva tots els seus nutrients i sals minerals alcalines; a diferència del refinat, que acidifica l’organisme i perjudica la salut.

Torrons artesanals elaborats al nostre obrador

Crema cremada

Per als amants de l’ametlla i la crema cremada no podia faltar aquest torró, deliciós i nutritiu. Cremós i d’un color viu i intens, es crema amb sucre morè per les dues cares per realçar-ne l’aroma i reforçar-ne el gust de crema.

Xocolata amb espelta inflada

Si ets més de xocolata, aquesta varietat crunchy serà la teva preferida. El fem escalfant cobertura de xocolata amb mantega, que barregem amb grans d’espelta inflada cruixent; una vegada feta la mescla, la posem en uns motlles de fusta i al cap d’uns quants dies els desemmotllem i tallem les barres de torró.

Coco

Una exquisidesa recoberta de xocolata, de paladar dolç i sucós, que destaca per la seva textura cremosa amb un toc lleugerament crocant, fruit de la presència del coco ratllat.