Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Des de la seva fundació el 1931, a Delicatalia sempre han estat fidels al seu objectiu: oferir un producte ecològic, senzill i honest, alhora que sa i saborós. Cremes de fruita seca, barretes, cookies, granoles… i, especialment, torrons, que elaboren seguint la recepta tradicional heretada dels seus avantpassats.
En un moment en què moltes empreses acceleren els processos amb dreceres químiques, a Veritas continuem acostant-te la millor alimentació ecològica. Un afany en què ens acompanyen els nostres companys de viatge, com Delicatalia, amb qui vam començar una relació de confiança el 2014, que va cristal·litzar en un projecte conjunt que ha estat un gran èxit: la creació de torrons, barretes, tahina i cremes de fruita seca marca Veritas.
“El nostre gran repte sempre ha estat fer un producte net i honest. Per aconseguir-ho ens cenyim a uns quants ingredients essencials i rebutgem qualsevol tipus d’additiu”
Ruth Jiménez, adjunta a direcció general de Delicatalia
«Estem molt orgullosos de compartir aquest camí», afirma Ruth Jiménez, adjunta a direcció general de Delicatalia. El seu projecte de barretes ecològiques va suposar una revolució perquè «en aquella època, al nostre país el consum de cereals, llavors i fruita seca no es contemplava sota aquesta òptica i molt menys ecològica; el suport i els consells de Veritas van ser providencials per tirar endavant el projecte, ja que veníem del món del torró i no ens havíem plantejat l’opció d’utilitzar xarop com a edulcorant ni d’afegir ingredients com la xia, l’amarant o la garrofa».
«El nostre gran repte sempre ha estat fer un producte net i honest. Per aconseguir-ho ens cenyim a uns quants ingredients essencials i rebutgem qualsevol tipus d’additiu». El resultat és un aliment sense gluten ni sucres refinats, que han substituït per altres edulcorants saludables: sucre integral de canya, xarop d’arròs, sucre de coco…
«Utilitzem pocs (i ben triats) ingredients ecològics de primera qualitat i rebutgem els químics perquè la nostra màxima és la transparència». Els seus productes són Clean Label (etiqueta neta) i els envasos són de cartró reciclat i reciclable. «Procurem ser sostenibles i justos, i col·laborem amb diferents ONG i residències de gent gran donant matèries primeres», explica la Ruth.
El seu profund respecte per la tradició està intacte. Per exemple, tarden fins a cinc dies a elaborar torró tou –no se salten ni un sol pas, començant per la selecció i el torrat de l’ametlla–, mentre que en el circuit industrial s’escurça el procediment. Es redueix el temps de mescla a 20 minuts i s’aconsegueix acabar les barres en pràcticament 24 hores. Una rapidesa que fomenta l’ús d’aglomerants, maltodextrines, aromes aglutinades i altres substàncies no naturals.
La pasta italiana Girolomoni s’elabora únicament amb varietats de blat...
A L’Horta de Carme conreen una gran quantitat de fruites...
Ecològiques i biodinàmiques, aquestes figues coll de dama són exquisides...