El tronc de Nadal és un clàssic de la nostra rebosteria i postres perfecte per a les celebracions nadalenques. Pots omplir-lo amb la teva melmelada preferida, i una vegada cobert de xocolata resulta d’allò més desitjable per als més petits. A més, és una recepta facilíssima per preparar amb el teu fill durant aquestes festes.
Tronc de Nadal
Ingredients:
- 50 g de farina de blat
- 30 g de farina de garrofa
- 40 g de sucre de canya
- 50 g de xocolata negra ratllada
- 3 ous
- 1 rajola de xocolata de cobertura
- Melmelada del teu gust preferit
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Deixa que el nen trenqui dos ous sencers en un recipient profund juntament amb el rovell d’un tercer ou. Reserva la clara per a més endavant.
- Incorpora el sucre i posa el recipient al bany Maria.
- Bat amb les varetes fins que la barreja blanquegi i adquireixi una textura esponjosa.
- Retira el recipient del foc. Ara el petit ja pot afegir les farines tamisades i la xocolata ratllada.
- Munta a punt de neu la clara que havies apartat, i incorpora-la a la barreja.
- Aboca la barreja en una safata rectangular recoberta de paper de forn i enforna durant 20 minuts a 150 º C, sense ventilador.
- Desemmotlla el pa de pessic donant la volta a la safata sobre un drap net i retira el paper. El nen pot estendre la melmelada sobre el pa de pessic i enrotllar fins a formar un cilindre.
- Fon la xocolata de cobertura al bany Maria, i amb el teu fill cobriu el tronc de Nadal.
Descobreix més receptes nadalenques.