Receptes
Trufes d’avellana i cacau
Trufes d’avellana i cacau, una deliciosa variació de les clàssiques trufes. Les ametlles i les avellanes són dues de les fruites seques més apreciades pel seu elevat nivell nutritiu, que combinen especialment bé amb el cacau, un potent antioxidant.

Trufes d’avellana i cacau
Ingredients:
- 30 g de crema d’avellanes
- 30 g d’ametlla mòlta
- 8 g de lli
- 4 g de cacau en pols
- 40 gotes d’estèvia líquida o un rajolí de xarop d’atzava El Granero
- Llavors de rosella
Elaboració:
- Tritura el lli.
- Mescla amb les mans la crema d’avellanes, l’ametlla mòlta, el lli triturat i el cacau en pols.
- Endolceix-ho amb l’estèvia o l’atzavara segons prefereixis.
- Quan tots els ingredients estiguin perfectament integrats, forma boletes i arrebossa-les amb llavors de rosella.
Contingut relacionat
- Receptes
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar...
- Receptes
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata. Aquestes postre irresistible té com a base...
- Receptes
Pastís de quinoa i xocolata
Pastís de quinoa i xocolata. Els beneficis del cacau més...