Consells

Un món vegà per descobrir

La gran diversitat de la producció ecològica satisfà la creixent demanda del consumidor veg+a i, contínuament, proposa novetats que faciliten una alimentació sòlida, saludable i sense mancances. Descobreix les nostres propostes més innovadores en el món vegà! Segons la Vegetarian Resource Group, una dieta vegana equilibrada, que inclogui cereals integrals, llegums, fruita seca, llavors, fruita, verdura, fermentats i algues, cobreix sense fissures totes les necessitats nutricionals.

Un món vegà per descobrir

Hamburgueses de cereals

La nova gamma d’hamburgueses de cereals Veritas aposta pel mill, la quinoa i el fajol, tres ingredients molt nutritius i sense gluten. Amb carbassa, bròcoli i tomàquet, la seva textura sorprèn el paladar, ja que es distingueixen clarament els grans de cereal. Altres opcions combinen cereals, llegums i llavors, de manera que aconsegueixen un perfil proteic atractiu sense introduir tofu ni seitan. Ho aconsegueixen barrejant arròs, amarant, civada o ordi amb llenties, cigrons o mongetes i llavors de gira-sol, carbassa, sèsam, lli, xia o cànem.

Mescles precuinades

La nova quinoa exprés Veritas és perfecta per preparar amanides, sopes o saltats al wok. El mix de búrgul amb llegums i el de fajol amb llenties ofereixen tots els aminoàcids essencials i permeten crear un plat complet, només afegint-hi unes verdures i una salsa de llavors de sèsam, ametlles o pinyons.

Pasta de llegums

Tot i que la soja és, sense dubte, un dels pilars de l’alimentació vegana, la tendència actual de revaloritzar els llegums ha provocat l’aparició de productes molt interessants, com els raviolis frescos de llenties o pèsols farcits de tofu i verdures. Et recomanem aquesta recepta de raviolis de pèsols amb pesto vegà.

Begudes vegetals

Les de festuc, ametlla i cacau i ametlla i maduixa (totes sense gluten ni lactosa) amplien l’oferta i arriben en format refrigerat. L’ús de dàtils, en lloc d’altres sucres, aporta el toc dolç i incorpora un plus de minerals, vitamines i fibra.

Formatges i embotits vegans

És extraordinari com els formatges vegans creen textures i gustos similars a les varietats de mozzarella, gruyère o cheddar partint de bases totalment vegetals, com oli de coco, anacards i altra fruita seca. La mortadel·la, el salami, el xoriço i la botifarra s’elaboren amb soja o gluten i espècies, de manera que es converteixen en una bona font de proteïnes. I els frankfurts, especialment els fumats Veritas, són deliciosos. Descobreix la nostra proposta de receptes veganes.

Contingut relacionat

  • Consells

Vegà per emportar-te a la feina

Vegà per emportar-te a la feina, un menú elaborat per la...

  • Consells

Raviolis de pèsols amb pesto vegà

Raviolis de pèsols amb pesto vegà, gaudeix del gust delicat...

  • Consells

Esmorzars vegans molt saludables

Perquè els teus esmorzars vegans siguin molt saludables el secret...