Ara a Veritas

Veritas i Ecorganic s’uneixen i creen el grup més gran de supermercats d’alimentació ecològica

Veritas i Ecorganic s’uneixen i creen el grup més gran de supermercats d’alimentació ecològica, amb un total de 72 supermercats i 700 empleats.

 
Veritas y Ecorganic se unen y crean el mayor grupo de supermercados de alimentación ecológica

Veritas i Ecorganic s’uneixen i creen el grup més gran de supermercats d’alimentació ecològica

La cadena catalana Veritas i la valenciana Ecorganic s’uneixen i creen el grup líder en alimentació ecològica a Espanya. La confluència de valors i de compromisos de les dues empreses ha propiciat la formació del nou grup empresarial. Amb això, el nou grup reforça el seu lideratge en la venda i distribució d’alimentació ecològica certificada, i aconseguirà una facturació de 100 milions d’euros el 2019.
 
El projecte comú mantindrà i desenvoluparà les dues ensenyes comercials, totes dues líders als territoris respectius. Les dues cadenes sumen un total de 72 supermercats, distribuïts entre Catalunya, les Balears, el País Basc, Navarra, Madrid, la Comunitat Valenciana i Andorra.
 
Veritas y Ecorganic
 
Segons Silvio Elías, cofundador i conseller delegat de Veritas, «la unió de les dues empreses aporta un nou impuls al nostre propòsit de promoure l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa que afavoreix una relació amb els productors que va més enllà de l’àmbit comercial. Les dues empreses compartim visió i valors al 100%, i per això, amb aquesta aliança, reforcem i ampliem la nostra proposta de valor per als nostres clients i col·laboradors».

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Aliança inèdita amb Oxfam Intermón

Veritas i Oxfam Intermón s'uneixen per desenvolupar una gamma de...