Veritas Pure Air
Veritas Pure Air Veritas Pure Air
Fa 17 anys vam ser pioners i vam apostar per l’alimentació ecològica com l’alternativa més saludable, perquè la salut i les persones són el nostre compromís. Ara també cuidem la teva salut, netejant l’aire que respires.

Per aquest motiu estem equipant les nostres botigues amb Veritas Pure Air, un sistema de purificació de l’aire, pioner i únic, que neteja l’aire interior de pol·len, bacteris i gasos contaminants.
Veritas Pure Air

A Veritas es respira aire net
Cuidar la salut de les persones i del planeta va més enllà de l’alimentació saludable. Per aquest motiu impulsem Veritas Pure Air, un projecte de purificació de l’aire en espais interiors pioner i únic. L’objectiu és que els nostres treballadors i clients respirin aire net a les nostres botigues i centres de treball.
Veritas Pure Air filtra tres tipus de partícules:
Els gasos tòxics.

Òxids de sofre (SOx), òxids de nitrogen (NOx), monòxids de carboni (CO), aerosols o hidrocarburs, entre molts d’altres.

La microbiologia

Són microorganismes dispersats per l’aire i que poden causar malalties. També són els virus, bacteris i fongs que transporta l’aire, els causants de malalties respiratòries i al·lèrgiques.

Les partícules en suspensió (PM)

Són cossos sòlids diminuts que procedeixen dels automòbils, del sistema de calefacció, de la crema de combustibles fòssils, etc. Poden ser pols, fibres, fums, pol·len, àcars…ZONAIR3D™
El nostre soci tecnològic és ZONAIR3D™, una empresa fundada a Barcelona l’any 2006, amb presència en més de 20 països. Hem optat per associar-nos amb l’empresa líder en el desenvolupament d’una tecnologia pròpia en sistemes de ventilació amb filtratge d’altes prestacions, que treballa amb els criteris més estrictes de certificació ambiental. La millor i més avançada tecnologia existent i l’única pel que fa als gasos tòxics.
Resultats

La instal·lació de Veritas Pure Air suposa una millora radical de la qualitat de l’aire que respirem a l’interior de les nostres botigues i centres de treball.
Aquesta infografia representa una botiga Veritas amb el sistema de purificació de l’aire instal·lat.
Infografía representativa del sistema de purificaciñon de Pure Air

L’any 2018 vam dur a terme un estudi pilot a la botiga Veritas del CC L’Illa Diagonal que demostra el descens accentuat de tots els paràmetres i criteris de valoració. Diagnòstic segons RITE RD 238/2013 i normes UNE 171330-2 i UNE 100012.
Resultados de limpieza del aire
A finals del 2019, el sistema de purificació de l’aire estarà instal·lat a totes les botigues i centres de treball Veritas.
Botigues Pure Air

Ja pots respirar aire net en aquestes botigues Veritas
Qualitat de l’aire

Les persones passem entre el 70% i el 90% del temps en recintes tancats. Sabies que l’OMS estima que els nivells de contaminació de l’aire interior poden ser entre dues i cinc vegades superiors als de l’aire exterior?
La contaminación de los espacios interiores es uno de los principales factores de riesgo evitable para la salud de la población, según la OMS.
Aquesta infografia il·lustra el tipus de partícules que respirem a l’interior d’un edifici.
Resultados de limpieza del Aire Veritas Pure Air.
Pb: plom; CO: monòxid de carboni; CO2: diòxid de carboni; HCHO: formaldehid; NOx: òxids de nitrogen; MPR: matèria particulada respirable; COV: components orgànics volàtils.
Respirem al voltant de 21.000 vegades al dia i, en els últims anys, com a conseqüència de la deterioració de les condicions de l’entorn i la baixa qualitat de l’aire que respirem s’han incrementat les afeccions al·lèrgiques respiratòries.
L’Organització Mundial de la Salut ha xifrat en 2 milions el nombre de morts anuals atribuïbles a la contaminació interior al món.
Botigues Pure Air

Ja pots respirar aire net
en aquestes botigues Veritas
Cuidar la salut de les persones i del planeta va més enllà de l’alimentació saludable.
Veritas és una empresa amb el certificat BCorp, la comunitat de les millors empreses per al món. Aquesta comunitat reconeix el compromís i la contribució de l’empresa a la salut de les persones i del planeta.