Ara a Veritas

Veritas renova la seva aliança amb el Joventut Badalona

Sota el lema “Alimentem el futur de la Penya”, la cadena d’alimentació ecològica col·labora amb el Joventut Badalona des de 2018 per acostar a més de 500 nens i nenes de l’Escola de Bàsquet una alimentació saludable.


Vols participar en el sorteig d’una entrada doble per veure un partit de La Penya?

Joventut Badalona - Ara Veritas - Veritas

Alimentem el futur de la Penya

Coincidint amb l’inici de la temporada 2021-2022, la cadena de supermercats ecològics Veritas i el Club Joventut de Badalona hem anunciat la renovació de l’acord de col·laboració per continuar promocionant hàbits saludables entre els equips de Bàsquet Base.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, els jugadors becats del planter del club badaloní rebran productes ecològics i comptaran amb l’assessorament de nutricionistes. L’objectiu és ajudar a millorar la seva salut i, en conseqüència, el rendiment esportiu dels jugadors més joves.

“Estem molt contents de poder continuar col·laborant amb La Penya. Aquesta col·laboració reforça el nostre compromís d’ajudar les generacions presents i futures a menjar millor. Estem convençuts que l’alimentació ecològica té beneficis reals per a les persones, i més encara per als esportistes joves. Per això esperem continuar alimentant el futur del Club durant moltes temporades més”

Silvio Elías, cofundador i conseller delegat de Veritas.

“En el club som conscients que l’esport sempre ha d’anar acompanyat d’una dieta variada i equilibrada, així com d’un estil de vida saludable perquè l’equip es mantingui en bona forma física i mental. Per això ens complau tenir a Veritas al nostre costat una temporada més acompanyant-nos en l’educació alimentària dels més petits.”

Juanan Morales, president del Club Joventut Badalona.


Nous espots amb els jugadors i les jugadores del Joventut Badalona

Amb motiu del compromís entre Veritas i el club ver-i-negre de treballar junts per transmetre als més petits els valors d’una alimentació saludable i els bons hàbits esportius, s’han elaborat nous espots on els protagonistes són els jugadors i jugadores del planter.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Alimentem el futur de la penya

Alimentem el futur de la penya. A partir de l’any...

  • Ara a Veritas

Continuem alimentant el futur de la Penya

Sota el lema "Alimentem el futur de la Penya", Veritas...

  • Ara a Veritas

Aliments per a nens esportistes

Hem preparat una selecció d’aliments per a nens esportistes, tenint...