Receptes

Vichyssoise vegana

Aquesta setmana et proposem una alternativa a aquesta crema tradicional: la vichyssoise vegana.

La vichyssoise és una sopa internacionalment coneguda com a recepta tradicional de la cuina francesa. Aquesta crema és una sopa freda elaborada en la seva recepta original amb ceba, porro, patata, llet i nata. Nosaltres et proposem substituir la llet de vaca i la nata per la beguda de civada.

Aquesta beguda contribueix a mantenir els nivells normals de colesterol perquè té pocs greixos saturats. L’agradable sabor del cereal t’hidratarà amb energia i minerals perquè puguis continuar amb les tasques del teu dia.

Vichyssoise vegana - Veritas

Vichyssoise vegana


Descobreix aquesta deliciosa vichyssoise vegana! Serveix-la en un bol fred o escalfa, les dues opcions són perfectes per a aquesta alternativa a la crema tradicional.

Ingredients:

  • 3 porros
  • 2 patates mitjanes
  • Oli d’oliva verge
  • Beguda de civada
  • 1/2 L de brou de verdures
  • Sal

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Preparació

  1. Talla els porros i les patates a làmines. Salta-ho amb oli a foc lent durant una mitja hora.
  2. Afegeix el brou i fes-ho bullir 20 minuts. Tritura-ho tot i deixa que es refredi.
  3. Incorpora la beguda de civada fins a aconseguir una textura de crema.
  4. Sala-ho i serveix fred o calent.

Descobreix més receptes.