Companys de viatge

Viridis – Companys de viatge

Viridis és la marca d’higiene i cosmètica ecològica de venda exclusiva a Veritas. En llatí, “viridis” significa ‘verd’. El mateix verd que trobem a la natura en totes les seves tonalitats: verd muntanya, verd maragda, verd poma, verd terra… Viridis és cosmètica verda de debò. Sense parabens, sense colorants i elaborada amb ingredients i perfums totalment naturals. La pell és l’òrgan més extens del cos i absorbeix tot el que li apliquem, i això fa que sigui fonamental que els productes utilitzats tinguin la màxima puresa i qualitat possibles. Per tant, la cosmètica ecològica és la millor opció, ja que afavoreix el procés de regeneració de la pell, en respecta l’equilibri sense provocar reaccions adverses i la deixa sana, purificada i revitalitzada. A Veritas buscàvem un proveïdor de proximitat per elaborar una marca pròpia d’higiene i cosmètica ecològica, i poder oferir un producte d’alta qualitat a un preu assequible. Vam contactar amb l’Olga i la Maita Murillo, les sòcies fundadores de K_Cirevam Technology Cosmetics, una empresa especialitzada en cosmètica d’última generació, amb l’objectiu d’oferir el millor producte i treballar per aconseguir un món més sostenible. Les germanes Murillo treballen des de l’any 1991 en el món de la cosmètica; primer a l’empresa familiar i després a la seva pròpia societat, en la qual han decidit anar més enllà i introduir-se en el mercat ecològic. “Apostem per la recerca en cosmètica ecològica perquè és un sector molt poc desenvolupat al nostre país. El nostre objectiu és ser pioners i oferir productes certificats ecològics d’alta qualitat“, afirmen les germanes Murillo. El laboratori està situat a Mataró, Barcelona, i destaca pel seu excel·lent Departament de Recerca i Desenvolupament. “Tots els nostres investigadors són de primera línia, amb anys d’experiència, i el seu objectiu és la millora constant del producte i el desenvolupament de noves referències”. De comú acord amb Veritas, es va decidir apostar per la certificació Ecocert, un dels estàndards del mercat. Viridis té la certificació més exigent dins dels productes certificats per Ecocert, la de cosmètic ecològic. En què consisteix la certificació ecològica d’un producte d’higiene i cosmètica? Ecocert és una certificació que obliga a utilitzar uns paràmetres de formulació en què les matèries primeres utilitzades han d’estar prèviament certificades, així com el procés de fabricació. Comprova i garanteix l’absència de transgènics, parabens, fenoxietanol, nanopartícules, silicones, PEG, perfums i colorants sintètics, a més del caràcter biodegradable o reciclable dels envasos. Per obtenir l’etiqueta de cosmètica ecològica, un percentatge mínim del 95% dels ingredients vegetals de la fórmula han de ser d’origen natural; dels quals un mínim del 10% han de procedir de l’agricultura ecològica.

Una filosofia comuna

“Veritas era, per a nosaltres, un punt de referència. Vam tenir molta sort de poder oferir la nostra col·laboració quan precisament tenien el projecte de democratitzar la cosmètica ecològica i buscaven un proveïdor amb el qual crear la seva pròpia marca d’higiene”, comenten les germanes Murillo, i afegeixen “Veritas és un referent importantíssim en el mercat ecològic, i treballar amb ells ens ha permès continuar innovant i avançar en la creació de nous productes”.  Quan parlem de filosofia, les germanes Murillo tenen clares les bases sobre les quals s’assenta la seva empresa: qualitat en les matèries primeres i en el procés d’elaboració i compromís a l’hora d’aplicar sistemes de control i invertir en tecnologia. Quant al preu “hem fet un esforç conjunt per oferir uns preus més accessibles i competitius i aconseguir així que el consumidor deixi de considerar la cosmètica ecològica un producte car”.

Viridis

Els productes Viridis incorporen únicament les substàncies actives que ofereix la naturalesa. Els seus principals ingredients són exquisits olis vegetals premsats en fred, extractes d’herbes de cultiu ecològic i matèries primeres biodegradables, que es combinen amb els processos d’elaboració més moderns, sempre de manera sostenible i ecològica. Per potenciar els recursos de proximitat, s’ha apostat per extractes, olis essencials, ingredients vegetals i aigües florals de l’entorn mediterrani. La gamma Viridis, disponible a totes les nostres botigues, inclou una línia capil·lar completa que cobreix les necessitats dels diferents tipus de cabell, gels de dutxa, productes de cura corporal i una línia infantil. Coneix la resta dels nostres companys de viatge.

Contingut relacionat

  • Companys de viatge

Combat la pell resseca

Combat la pell resseca a través d'una correcta hidratació. Descobreix...

  • Companys de viatge

Regenera la pell de la cara

El canvi d'estació és una bona època per regenerar la...

  • Companys de viatge

Mousse corporal de coco – The Beauty Kitchen

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per...