Xips de polenta al forn

No deixis de tastar aquesta saludable alternativa a les clàssiques papates fregides. Els xips de polenta són una delícia cruixent, plena de sabor, que resulta perfecta per acompanyar els àpats o prendre entre hores amb la teva salsa preferida.

La polenta és la sèmola del blat de moro. Un cereal sense gluten fàcil de digerir. Es caracteritza per un intens color groc, una textura suau i un gust dolç.

Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Xips de polenta al forn - Receptes - Veritas

Xips de polenta al forn

Ingredients:

Elaboració:

  1. Escalfa en una cassola la beguda vegetal juntament amb el brou de verdures.
  2. Abans que arrenqui el bull, aboca-hi la polenta i remena-ho sense parar durant cinc minuts.
  3. Afegeix-hi la mantega, la sal i les espècies i remena-ho bé. Passa la mescla a una safata i reparteix-la de manera uniforme.
  4. Deixa que es refredi i refrigera-ho a la nevera durant 2 hores perquè se solidifiqui.
  5. Desmotlla-ho amb cura sobre una superfície plana i talla la massa en forma de xips.
  6. Col·loca les làmines de polenta en una safata de forn i unta-les amb oli amb l’ajuda d’un pinzell.
  7. Enforna-les a 200ºC durant 20 minuts aproximadament fins que estiguin daurades i serveix-les amb la teva salsa preferida.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.