Llegir etiquetes
L’etiqueta d’una xucrut ecològica
Cada vegada més persones es rendeixen davant els beneficis dels productes fermentats. És el cas de la xucrut, una de les maneres més antigues de conservar la col. Molt recomanada per al sistema immunitari, és important triar una xucrut fermentada seguint la recepta original, sense additius.
Hem analitzat l’etiqueta de la xucrut ecològica Veritas comparada amb l’etiqueta d’una no ecològica.

Per què es interessant integrar-la en la nostra dieta habitual? La xucrut ens ajuda a reforçar les defenses i a repoblar i mantenir l’equilibri de la microbiota. I en triar-la ecològica, garantim que aquestes propietats es mantenen intactes i lliures de químics afegits.
L’etiqueta d’una xucrut ecològica
L’etiqueta ecològica destaca per incloure només els ingredients de l’elaboració tradicional: la col i la sal. A més, com que és col ecològica, es garanteix que s’ha collit lliure de pesticides i herbicides.

És el cas contrari de l’etiqueta no ecològica. A més de no ser col ecològica, hi trobem altres ingredients, com el vi blanc, o l’ús d’additius com antioxidants i àcid ascòrbic.

El chucrut a la cuina
Gràcies a la xucrut ecològica Veritas aconseguiràs mantenir el sistema immunitari a ratlla, a més de ser una opció magnífica per als teus plats.
- Com a condiment en vinagetes i salses
- En amanides
- Per preparar sandvitxos
- Com topping en torrades i crackers
Contingut relacionat
- Llegir etiquetes
L’etiqueta d’una salsa de soja ecològica
Un bon condiment pot marcar la diferència dels teus plats....
- Llegir etiquetes
L’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics
Començar el dia amb un bol de cereals és una...
- Llegir etiquetes
L’etiqueta d’un hummus ecològic- Llegir etiquetes
L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases,...
- Llegir etiquetes
L’etiqueta d’una crema de carbassa ecològica
La crema de carbassa és una recepta reconfortant que podem...