Diccionario de alimentos

Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta

Gaudeix d’una infinitat de propostes 100% vegetals: des de formatges i postres fins a gelats i sorbets. Són deliciosos, molt sans i extraordinàriament nutritius. Descobreix una gran varietat de delícies veganes per gaudir a la teva dieta. Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta - Veritas Cada vegada són més les persones que segueixen dietes veganes, vegetarianes i flexitarianes i paral·lelament augmenta l’oferta de productes que s’adapten a les seves necessitats.

Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta

Formatges exquisits

Els formatges vegans s’elaboren amb diferents matèries primeres (com oli de coco o fruita seca) barrejades amb espècies i probiòtics, que són els responsables de la seva fermentació.
  • Amb oli de coco. Es fan a base de greix de coco i tenen la textura oliosa típica dels formatges tradicionals.
  • A base de fruita seca. Són nutritius, alts en proteïnes (entre 10 i 15%), rics en greixos poliinsaturats i, com que estan fermentats, els seus nutrients s’absorbeixen molt millor.
    • D’anacards. Ja sigui en versió natural o amb pebre, és molt adequat per prendre en torrades i sandvitxos, afegir a risottos i com a ingredient principal d’una salsa per a pasta.
    • D’ametlles. Molt saciant i nutritiu, es pot prendre amb crackets per gaudir al màxim del seu sabor.
Amanida Caprese Vegana

Postres per llepar-se’n els dits

Les alternatives més saludables per esmorzar, berenar o prendre havent dinat.
  • Gelatines de coco i de fruites del bosc. S’elaboren únicament amb suc de fruites del bosc o llet de coco, xarop d’atzavara i agar-agar.
  • Cremós de civada. Una manera senzilla d’introduir la civada a la dieta i gaudir de les seves propietats digestives. Es presenta en tres versions: amb cacau, amb nabius i amb plàtan.
  • Postres fermentades. Conegudes popularment com a iogurts, no es comercialitzen amb aquest nom perquè només es poden dir així els productes de llet de vaca o cabra fermentada amb Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus. Igual que els iogurts de llet, ajuden a regular la salut intestinal.
    • De soja. Les primeres van ser les bàsiques de beguda de soja fermentada i avui ja les tenim amb una textura cremosa, similar a la del iogurt grec, i en diferents varietats: amb mango i préssec, amb albercoc, amb maduixa, amb fruites del bosc, amb nabius, amb vainilla i amb plàtan. La majoria estan endolcides amb concentrat de poma.
    • De coco. Les trobaràs de coco natural, amb xocolata, amb mango, amb gerds i amb vainilla. Igualment, hi ha opcions sense endolcir i també les de tipus grec, més denses i cremoses.
    • D’ametlles i d’avellanes. Les primeres resulten extraordinàriament digestives i les segones també estan disponibles en la varietat grec.
    • De cànem. Les llavors de cànem posseeixen fins a 20 aminoàcids, nou d’aquests essencials, i s’han convertit en el gran suport proteic de les dietes veganes i vegetarianes.
  • Batut L. casei de soja amb maduixa. El Lactobacillus casei és un bacteri probiòtic que s’utilitza en la producció de productes fermentats i amb reconeguts beneficis sobre el sistema digestiu.
  • Quefir. El secret d’aquesta beguda tradicional del Caucas són els grànuls, una associació simbiòtica única de microorganismes, bacteris i llevats que fermenten tant en llet de vaca o cabra com en begudes vegetals.
    • D’ametlles. Té un alt valor proteic gràcies a la beguda d’ametlles.
    • De soja. La seva aportació de greixos i proteïnes és similar al del quefir de vaca.
    • De coco. Lleuger i amb un gust exquisit.
Tzaziki de coco – Recetas fáciles – Veritas

Gelats i sorbets molt refrescants

Aprofiten els greixos saludables de l’oli de coco, la llet de coco i els olis de fruita seca per aconseguir la textura cremosa desitjada. No contenen lactosa i també n’hi ha sense gluten.
  • De coco. Els gelats a base de coco han triomfat combinats amb gustos clàssics i suggeridors com ara xocolata, vainilla, maduixa i caramel.
  • Amb xocolata. És l’ingredient que combina millor amb els gelats i sorbets de beguda d’arròs, d’ametlla o de soja, tot i que també és exquisida la combinació d’arròs amb gerds.
  • Sorbet de festuc. Els amants d’aquesta fruita seca gaudiran com mai amb aquesta delícia.
Descobreix la nostra col·lecció de receptes veganes!

Contenido relacionado

  • Diccionario de alimentos

Un món vegà per descobrir

La gran diversitat de la producció ecològica satisfà la creixent...