Consejos

Farmaciola natural per controlar el pes

Per controlar el pes i evitar que la bàscula es dispari és fonamental alimentar-se de manera saludable i equilibrada. Per això es recomana evitar els greixos saturats i els sucres, beure molta aigua i fer exercici de manera regular. Uns costums sans que pots secundar amb suplements específics que contribueixen al control de la gana. Farmaciola natural per controlar el pes - Veritas

Farmaciola natural per controlar el pes

Glucomannan

És un mucílag que s’obté a partir de la farina dels tubercles de konjac. Quan es pren amb prou quantitat de líquid s’infla al tub digestiu, i forma un gel no assimilable que provoca sensació de sacietat i la consegüent disminució de la gana.

Cafè verd

El cafè verd són les llavors de la planta sense torrar i destaquen per la seva riquesa en antioxidants i àcid clorogènic. Aquest àcid atenua la gana, transforma els greixos en energia i incrementa l’activitat lipolítica encarregada de la regulació dels greixos.

Crom

Aquest oligoelement essencial regula els nivells de glucosa en sang i la seva aportació és molt important per a aquelles persones que pateixen ansietat pels dolços, ja que en estabilitzar el nivell de sucre elimina aquesta ansietat. Si vols perdre pes, descarrega’t aquest menú per aprimar-te de forma saludable.