Recetas

Pannacotta de coco i xocolata

Et proposem una alternativa vegana a la pannacotta tradicional: refrescant i de textura suau i cremosa, aquestes postres típicament italianes són molt senzilles de preparar i, gràcies a la crema de coco i la beguda d’ametlla, porten minerals i greixos saludables. Pannacotta de coco i xocolata - Veritas

Pannacotta de coco i xocolata

Ingredients:

Ingredients per al topping:

Elaboració:

  1. Posa una mica de compota de poma al fons de dos gots i reserva-ho.
  2. En un cassó, escalfa la crema de coco i la beguda d’ametlla amb l’essència de vainilla, el cardamom acabat de moldre i l’eritritol.
  3. Quan la mescla estigui calenta afegeix-hi l’agar-agar i porta-ho a ebullició sense deixar de remenar.
  4. Retira-ho del foc i aboca la meitat de la preparació als gots de la compota de poma.
  5. Afegeix el cacau a la mescla que queda al cassó, remena-ho fins que quedi ben integrat i emplena dos gots més.
  6. Deixa-ho refredar i refrigera els quatre gots un mínim de 2-3 hores abans de consumir-ho.
  7. Serveix la pannacotta blanca amb fruites vermelles i coco deshidratat torrat per damunt i la de xocolata amb crema de cacauet i granola.
Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.

Contenido relacionado

  • Recetas

Granola chai

Aquesta granola chai amb cacau és deliciosa, saludable i combina...

  • Recetas

Mousse de crema de garrofa amb nata de coco

Aquesta senzillíssima mouse de crema de garrofa és una alternativa...

  • Recetas

Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata

El parfait són unes postres a capes molt vistoses i...